Izvor: Kosovo online
08.03.2023 u 12:45
1

POZITIVAN ISHOD: Srpski mladići koje su pretukli pripadnici ROSU pušteni na kućno lečenje!

Srpski mladići L. Đ. (23) i Đ.M. (24), kojima su pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU u selu Jošanica sinoć naneli telesne povrede

Srpski mladići L. Đ. (23) i Đ.M. (24), kojima su pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU u selu Jošanica sinoć naneli telesne povrede, pušteni su na kućno lečenje iz KBC u Severnoj Mitrovici.

ROSU PUCALA U LEĐA! Oglasio se Petković: „Zašto Svečlja ne pusti snimak da svi vide šta se zaista dogodilo?“ (FOTO)

Dežurni hirurg u ovoj ustanovi Nikola Radojičić izjavio je  da su oni pušteni posle pružene lekarske pomoći.

– Sinoć u kasnim večernjim satima na naše odeljenje primljena su dva pacijenta sa povredama glave. Nakon pregleda i dijagnostike uz konsultacije sa psihijatrom oni su danas poslati na kućno lečenje – rekao nam je Radojićić.

Potvrdio Đ.M, on i L.Đ. su se sinoć automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici Rosu zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu i rebra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZITIVAN ISHOD: Srpski mladići koje su pretukli pripadnici ROSU pušteni na kućno lečenje!”

  1. pre bih rekao da čim vide srpsko ime odmah biju. jer im se može sada. a kad tad će im se to o glavu obiti. mladićima zelim brz oporavak i da bidu srećni ozdravi. a te zlotvore neko će im doći glave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter