Izvor: telegraf.rs
19.05.2022 u 10:20
0

STRAŠNO! Milena u koju je pucao suprug se nalazi u TEŠKOM STANJU: Bore joj se za život, a transport zbog komplikacija nije moguć!

Mileni je istog dana po prijemu u Univerzitetski klinički centar Kragujevac obavljena hitna operacija.

Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, nalazi se u teškom opštem zdravstvenom stanju i životno je ugrožena, kažu za medije u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, a kako se saznaje, ona neće biti transportovana na VMA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUŽ KOJI JE UPUCAO SUPRUGU U GLAVU IZVEDEN PRED TUŽIOCA! U teškom je psihičkom stanju, a evo kako se branio!

– Pacijentkinja M.M. na lečenju je u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac, u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena – kažu u UKC Kragujevac.

Ona je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena u ponedeljak, 16. maja 2022. godine, sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

– Istog dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac – navode u ovoj ustanovi.

Zbog komplikacija zdravstvenog stanja, njen transport je rizičan.

Milenu M. je tokom noći pištoljem na spavanju upucao suprug Vladimir. On se nakon bekstva predao policiji. Motiv pokušaja ubistva je, navodno, ljubomora. 

Milena je radila kao medicinska sestra u Nemačkoj.

– Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj – pričaju komšije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter