Izvor: Alo.rs
06.05.2023 u 12:21
0

STRAVIČNE PRETNJE ISPRED STANA: Na ulaznim vratima gde je živeo K. K. ugravirane jezive poruke, evo šta kažu komšije

Komšije su u šoku i posle tri dana, ne veruju šta je trinaestogodišnjak koga su svi znali kao mirno i povučeno dete uradio.

Oštrim predmetom neko je uklesao u drvena vrata: „K., pi*ko, čekamo te!“

„ON JE BIO PREPLAŠEN PLAKAO JE“: Pogledajte gde su deca našla SKLONIŠTE pred stihijom SMRTI

U zgradi u kojoj živi dečak ubica K. K. juče je vladala mukla tišina. Na trećem spratu, na ulaznim vratima stana porodice izgrebana je poruka: „K., pi*ko, čekamo te!“

Komšije su u šoku i posle tri dana, ne veruju šta je trinaestogodišnjak koga su svi znali kao mirno i povučeno dete uradio.

– Uvek je bio lepo vaspitano dete, nazivao je svima dobar dan, ljubazno se zahvaljivao čak i kad mu pridržimo vrata lifta. Ne mogu da verujem da je ubio svu tu decu i čuvara – rekao je jedan mlađi muškarac koji nije želeo da se predstavi.

– Videli ste na ulaznim vratima zgrade da ne želimo da dajemo nikakve izjave, morate i nas da shvatite, još smo u šoku – nadovezala se sredovečna žena koja je izašla da baci đubre.

– Za oca imamo samo reči hvale. Uvek je bio tu za sve nas, da nam pomogne, sasluša nas. Tih, ljubazan čovek, baš kao njegova supruga. Stvarno su bili jedna fina, skromna porodica – ispričala je za Alo! komšinica sa četvrtog sprata, i dodala da je tačno da su imali ženu koja je čuvala decu.

Ona je posle kraće pauze jedva izustila da postoji samo jedno objašnjenje za postupak maloletnog ubice.

– Očigledno, on je psihopata, ali nikad mi neće biti jasno kako to niko nije video. Ali kako iko od nas može da zna šta se dešava unutar neke porodice, iza zatvorenih vrata.

Prema rečima ove žene, mnogi su osudili što je objavljeno gde se dečak nalazi.

– Ćerka mi je rekla da su juče uveče neki klinci bili ispred bolnice u kojoj je on i da su vikali da ga čekaju da izađe. Iskreno, koliko nam je žao ubijene dece i njihovih porodica, žalimo i zbog naših komšija i pakla iz koga se verovatno nikad neće izvući – navela je ova žena.

Na petom spratu muk. Najbliži susedi porodice K. odlučili su da se drže podalje od medija. Vrata  je otvorila samo gospođa iz Pravoslavnog centra, koji je smešten na drugom kraju hodnika, ali ni ona nije želela ništa da kaže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter