Izvor: Alo.rs
24.01.2023 u 10:56
0

STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U SMEDEREVU: Pred decom vređao i TUKAO ženu

I. M. (36), iz Smedereva, određen je pritvor na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u subotu, 21. januara, u kasnim večernjim satima svojoj supruzi, u prisustvu dvoje zajedničke maloletne dece uputio veći broj grubih uvreda i pretnji, da bi joj nakon toga zadao i više udaraca rukom u predelu glave, nanevši je tom prilikom lake  povede.

CRNI BILANS NA POČETKU GODINE: SAMOUBISTVA, UBISTVA I BRUTALNO PORODIČNO NASILJE

Okrivljenome je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca najpre određeno zadržavanje, a nakon što je sproveden uz krivičnu prijavu i saslušan u prostorijama tužilaštva i pritvor od 30 dana.

I. M. je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U daljem toku postupka predstoji prikupljanje svih relevantnih dokaza u cilju podnošenja optužnog akta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter