Izvor: Telegraf
05.02.2023 u 21:28
0

STRAVIČNO PRETUČENA DVA MLADIĆA U ZEMUN POLJU: Udarali ih rukama i nogama, a onda drvenim štanglama!

Jedan mladić je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na odeljenju neurohirurgije, dok su kod drugog konstatovane lake povrede.

Četiri nepoznate osobe pretukle su juče oko 4 sata ujutro u Zemun Polju L.V. (22) i D.P. (34), a dvadesetdvogodišnji mladić zadobio je teške telesne povrede.

Kako se saznaje, incident se dogodio u Leštečkoj ulici, a dvojica mladića napadnuta su prilikom izlaska iz automobila.

JEZIVI NAPAD U MIRIJEVU: Isprskali dvojicu mladića sprejem, pa ih pretukli i izboli

Nepoznata grupa napadača udarala ih je nogama i rukama, a kada su mladići pali na zemlju nastavili su da ih tuku drvenim štanglama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od posledica udaraca L.V. je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na odeljenju neurohirurgije, dok su kod D.P. konstatovane lake povrede.

Oni su odmah prevezeni u KBC Zemun.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter