Izvor: Tanjug
24.02.2023 u 10:58
0

SUD ODLUČIO: Produžen pritvor osumnjičenoj da je ubila svoje dete i stavila ga u frižider

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor L. M. (45) koja se sumnjcici da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Pritvor joj je produžen zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, potvrdila je za medije portparol tog suda Tatjana Matić.

„NERVIRALO ME KADA PLAČE, NISAM JE MNOGO TUKAO“ Monstruozna izjava očuha koji je osumnjičen za ubistvo deteta (2) u Zaječaru!

Sumnja se da je L. M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter