Izvor: Kurir.rs/Blic
11.02.2023 u 19:29
0

„SUMNJAM DA BRAJANOVA MAJKA IMA VEZE SA NESTANKOM“ Mama Ane Volš ističe: „Stalno ga je huškala na moju ćerku!“

Kako Milanka priča, Dajana, Brajanova majka, od prvog dana nije volela Anu i stalno je govorila stvari protiv nje.

Sumnjam da Brajanova majka ima veze sa Aninim nestankom. Samo nemam dokaze za to. Nju treba ispitati! Brajanu je uvek pričala da je Ana tako mlada i uspešna, a da je on gubitnik.

MESEC DANA OD PARALIŠUĆEG NESTANKA ANE VOLŠ, BOL JE SVE VEĆA: „Još čekam rezultate o svom detetu!“

Ovako priča Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, samo dan pred nastavak suđenja njenom zetu koji je optužen za Anino ubistvo.

Milanka već 39 dana nema nikakve zvanične informacije o svojoj ćerki koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, kako se sumnja, brutalno ubio suprug Brajan.

Kako Milanka priča, Dajana, Brajanova majka, od prvog dana nije volela Anu i stalno je govorila stvari protiv nje.

– Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane. Kljucala mu je mozak.Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno, ako sumnjate da je dete vaše, možete uraditi DNK i saznati očas posla – priča neutešna Milanka koja i dalje nema nikakvu informaciju o svojoj ćerki.

Istakla je i da joj je bilo jako čudno što za 16 meseci koliko je boravila u Aninoj porodičnoj kući nije upoznala Brajanovu majku.

– O čemu da vam pričam kada za celo to vreme koje sam provela tamo nisam upoznala Brajanovu majku. Odmah mi je to bilo čudno, ali nisam htela da se mešam – dodaje Milanka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter