Izvor: Kurir.rs
28.01.2023 u 19:28
0

SVI SE PITAJU DA LI JE TELO ANE VOLŠ PRONAĐENO NA PLAŽI U MASAČUSETSU? Ovo su reči sina žene koja je pronašla ljudske ostatke

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu pronađeni su ljudski ostaci, a policija ispituje o kome se radi, a ne isključuje se mogućnost da pripadaju Ani Volš.

PRONAĐENO TELO U BLIZINI KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Policija na terenu, utvrđuje se identitet, ovo je otkriveno na lešu!

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Zvaničnici lokalne policije u mestru Marblhed kraj Bostona, potvrdili su da su na plaži pronađeni ljudski ostaci koji su preneti u mrtvačnicu kako bi se utvrdio identitet te osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ljudske ostatke, koji su duže vreme bili u moru, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

„Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo“, izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter