Izvor: Novosti
29.09.2022 u 13:05
0

TEK ROĐENU BEBU BACILE U KONTEJNER: Odloženo suđenje majki i ćerki iz Obrenovca koje su optužene za pokušaj ubistva!

Suđenje Branki i Milji Prijović iz Obrenovca, koje se terete za saučesništvo u pokušaju ubistva Miljinog novorođenčeta, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 27. novembar jer se na pretresu nisu pojavili neki svedoci, a i advokat je bio sprečen iz zdravstvenih razloga.

Ovo suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite privatnosti Miljinog maloletnog deteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tužilaštvo, inače, majku i ćerku tereti da su 23. decembra 2020. u obrenovačkom naselju Rojkovac tek rođeno Miljino dete bacile u kontejner.

NOŽEM UBO PARTNERKU, PA POKUŠAO SEBI DA PREREŽE VRAT: Horor scena u Nišu, komšinica joj spasila život!

Srećom, dečji plač je alarmirao Hitnu pomoć i policiju koji su uspeli da spasu bebu koja je zbrinuta, a Milja i njena majka su ubrzo posle toga uhapšene.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter