Izvor: Kurir.rs
10.04.2023 u 17:44
0

PRONAĐEN NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE NESTAO U DUNAVU: Telo isplivalo kod Smedereva, identifikovao ga brat

Danas će biti odrađena obdukcija.

Telo Milana Nikolića pronađeno je danas oko 11.40 sati u Dunavu kod Smedereva.

PRONAĐENA DOKUMENTA U DŽEPU PANTALONA TELA ISPLIVALOG IZ DUNAVA: Sumnja se da je u pitanju ovaj mladić!

Telo je pronađeno kod prigradskog naselju naselja Jugovo kod Smedereva, a prema nezvaničnim informacijama, brat nastradalog Milana je izvršio identifikaciju. Danas će biti odrađena obdukcija.

Podsetimo, u toku je potraga za muškarcima koji su u martu nestali u Dunavu.

Četvorica najboljih prijatelja Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38), Milan Nikolić (36) i Mane K. (37) popeli su se na čamac i zaplovili. Ubrzo potom, čamac se prevrnuo, a prijatelji su završili u vodi.

Mane K. uzeo je dasku obloženu stiroporom i uspeo da se spase.

Dušan Marković, brat jednog od trojice nestalih prijatelja, Miloša Markovića rekao je da je negde u isto vreme kada je isplivalo telo za koje se sumnja da je Nenad Trivković, isplivao i ranac njegovog brata Miloša. On je apelovao na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku danas i pogledaju po obali kako bi se agonija porodice nestalih što pre završila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter