Izvor:
04.10.2016 u 13:44
0

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Pet saobraćajnih udesa, dosta povređenih!

U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu tokom noći je povređeno 10 osoba, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac (53) povređen je noćas oko dva sata u udesu u Ugrinovačkoj ulici i zbog povreda je prevezen u Urgentni centar, rekla je Macura.

Pola sata posle ponoći mušarac (30) povređen je u saobraćajnoj nesreći kod Tempa, na putu ka naselju Altina. On je zbog ortopedskih povreda prevezen na institut Banjica.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.40 na Dušanovačkom mostu povređen je muškarac (35) koji je prevezen u Institut za ortopediju Banjica.

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21.50. Dve žene stare 41 i 28 godina, kao i mladić (18) i prevezeni su u Urgentni centar, dok su dve osobe odbile prevoz u bolnicu.

U saobraćajnoj nesreći u 20.15 na raskrsnici Danteove ulice i Husinjskih rudara povređeni su žena (75) i muškarac (69). Oni su odvezeni u Urgentni centar.

Oko 19.20 na raskrsnici Krunske i Svetozara Markovića povređena su dva muškarca, stara 40 i 23 godine, koji su zbrinuti u Urgentnom centru na odeljenima neurohirurgije i ortopedije.

Tokom noći Hitnoj pomoći su se javljali i hronični bolesnici, među kojima su najviše problema imali ljudi sa povišenim krvnim pritiskom, kao i srčani bolesnici zbog bola u grudima.

Blic
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter