Izvor: Alo.rs
11.03.2023 u 08:25
0

TEŽAK UDES NA MAGISTRALI KOD ČAČKA: Među povređenima i maloletni dečak

U udesu koji se dogodio sinoć na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje kod Čačka povređene su četiri osobe među kojima je i jedan dečak starosti 17 godina. Oni su odmah transportovani na Urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice.

Jedna ženska osoba (40) primljena sa teškim povredama u jedinicu intenzivnog lečenja, za sada stabilnih vitalnih parametara.

Dečak (17) koje je zbrinut na Dečije odeljenje, takođe je primljen sa teškim telesnim povredama i nije životno ugrožen. Žena (50) koja se nalazila na mestu suvozača, zadržana na odeljenju Hirugije zbog zadobijenih lakih telesnih povreda – potvrđeno je medijima u čačanskoj bolnici.

PREVRNUO SE AUTOBUS KOD KIKINDE: Ima POVREĐENIH

U ovom udesu povređen je i jedan muškarac starosti 56 godina, kome su konstatovane lake telesne povrede i on je nakon opservacije pušten na kućno lečenje.

Tokom trajanja uviđanja na Ibarskoj magistrali formirane su velike kolone vozila, a pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter