Izvor: Kurir.rs
22.03.2023 u 12:01
0

„TREBALO JE DA SE NAĐEMO, ALI ONA NIJE DOŠLA“: Sestra nestale Snežane moli za pomoć, policija proverava ovog čoveka!

Prema njenim rečima Snežana je živela sa njihovim ocem i svojom bebom i nije bilo razloga da ode i napusti kuću u kojoj je živela.

Snežana Jakovljević (37) nestala je juče oko 11 sati u Kotežu, a poslednji put viđena je kada je izašla iz kuće sa bebom od dva i po meseca da se nađe sa sestrom, koja je nestanak odmah prijavila policiji.

PRIJAVILI NESTANAK ŽENSKE OSOBE: Spasioci i policija pronašli beživotno telo žene!

– Ona je oko 11 sati izašla iz kuće da bismo se našle ali se nije javila, nedostupna je, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena i ranac na plavo-bele pruge, a dete je u bež-tirkiznim kolicima – kaže Snežanina sestra.

– Ona ima troje dece sa prvim mužem i oni žive sa njim, a ona se porodila pre dva i po meseca ponovo i živi sa našim tatom u stanu u Kotežu – kaže sestra i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da sve jave policiji.

– Policiji je prijavljeno sve, neki ljudi su se javljali da su je videli u Kotežu da šeta, ali posle 11 sati juče joj se gubi svaki trag – kaže nam Snežanina sestra.

Izvor iz istrage ispričao je i da policija proverava oca Snežaninog deteta.

– Policija je dobila informaciju od Snežaninih prijatelja da je taj čovek vršio pritisak na nju, pojavljivao se na poslu i kod nje kući, tako da će prvo razgovarati sa njim kako bi utvrdili sve okolnosti i otklonili mogućnost da je Snežana možda kod njega – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter