Izvor: Kurir.rs
22.12.2022 u 13:21
0

U ITALIJI UHAPŠEN SRBIN SA 16 LAŽNIH IDENTITETA: Pink Panter se skrivao više od decenije, njegova priča parališe!

Srpski državljanin Bojan Marković (38), koji se dovodi u vezu sa međunarodnom bandom kradljivaca „Pink Panter„, uhapšen je u sredu u Italiji nakon 11 godina skrivanja od tamošnje policije i poternice. On je osumnjičen da je u Italiji počinio brojne pljačke, a godinama se uspešno skrivao iza čak 16 lažnih identiteta.

PINK PANTER IZ SRBIJE UHAPŠEN NAKON BIZARNE SCENE: Terenac se zaglavio kad je uleteo u izlog juvelirnice u Nemačkoj!

Markovića su, kako navodi italijanski portal Ottoragine.it, uhapsili karabinjeri Teritorijalnog odeljenja Mondragone. Oni su objasnili i kako je dolijao srpski begunac.

– Istražitelji su Markoviću ušli u trag nakon dugih i mukotrpnih istraga inspektora o kra]ama po kućama i juvelirnicama – pišu lokalni mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Međutim, Srbin je vešto godinama odolevao hapšenju jer se krio iza lažnih identiteta.

– Istragom je utvrđeno da je Srbin koristio čak 16 lažnih identiteta, i na taj način je svaki put uspeo da bude korak ispred policije. Često je koristio izmišljena imena, sa lažnim mestima i datumima rođenja. Takođe, koristio je i slična imena svom, ali uvek dovoljno drugačija da zbuni službenike kada bi ga, recimo, nasumično pretresali na ulici – navodi portal Ottoragine.it.

Marković je dolijao u sredu kada su ga karabinjeri zaustavili nasred ulice, tada su posle detaljne provere njegovih ličnih podataka utvrdili da je on zapravo begunac za kojim tragaju više od decenije.

– Srbin je osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina, osam meseci i 27 dana, kao i da plati kaznu od 3.200 evra, a sve zbog brojnih krivičnih dela, koje su mahom pljačke luksuznih stanova i zlatara. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo protiv imovine koje je počinio u provincijama Avelino, Kazerta, Kjeti, Pezaro Urbino, Salerno i Sasari – navodi italijanski portal.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter