Izvor: Kurir.rs
12.04.2023 u 16:00
0

SASLUŠAN UBICA IZ RIPNJA: Sramna odbrana šokirala prisutne!

Stojan Ilić (38) koji se sumnjiči da je u utorak silovao, a potom ubio šesnaestogodišnju Nevenu Petrović, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio tinejdžerku 10. aprila 2023. godine u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

– Naredbom o sprovodjenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu – saopšteno je iz tužilaštva.

Kako mediji nezvanično saznaju, Stojan Ilić se na saslušanju branio da su ga „spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala„.

– I njena porodica mi se podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih sam se lečio – izjavio je, kako mediji prenose, osumnjičeni za jezivo ubistvo.

Majka ubijene tinejdžerke iz Ripnja u teškom stanju: „I dalje ne zna da joj je ćerka mrtva“

Rekao je, navodno i da mu je jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo.

Nakon saslušanja tužilštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru izmedju rastinja oborio je na zemlju.

Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život usled kojih je trpela bolove a kasnije i preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci , babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

Inače, dok je trajalo saslušanje Ilića u tužilaštvu, na groblju u Ripnju, najbliži su se poslednji put opraštali od ubijene, koja je danas sahranjena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter