Izvor: objektiv.rs
02.06.2023 u 16:43
0

Ubici iz Mladenovca koji je počinio masakr produžen pritvor!

Saslušanje svedoka trebalo bi da bude nastavljeno tokom naredne nedelje

U.B. (21) koji se sumnjiči da je u jezivom masakru 4. maja u okolini Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 meštana, danas je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Smederevu sud produžio pritvor za još 30 dana.

Tokom ove nedelje u ovom tužilaštvu je saslušano ukupno 20 svedoka, među kojima su taksista kog je U. B. oteo tokom krvavog pira, devojka koja se spasila tako što ga je slagala da je trudna, kao i troje meštana na koje je pucao, ali ih nije pogodio.

https://happytv.rs/hronika/taksista-preziveo-pravi-pakao-sa-ubicom-iz-mladenovca-evo-kako-je-sve-izgledalo-potresnim-recima-sve-objasnio/580207/

Izvor otkriva da će i troje koji su preživeli napad, dobiti status svedoka-oštećenih.

– Saslušani su svedoci koja imaju posredna i neposrena saznanja o masakru u Duboni i Malom Orašju. Među njima je čovek koji je izašao na terasu kada je Blažić pucao u školskom dvorištu u Duboni i koji je ispričao da je zapucao i na njega, ali ga nije pogodio. Takođe, među svedocima je i žena koja je vrisnula i u čijem je pravcu takođe ispalio hice, ali je srećom nije pogodio – kaže sagovornik.

Saslušanje svedoka trebalo bi da bude nastavljeno tokom naredne nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter