Izvor: Novosti
14.03.2023 u 08:57
0

UBIJEN MUŠKARAC LEŽAO KRAJ PUTA: Stravična scena u Loznici

U Loznici se sinoć nešto pre ponoći dogodilo ubistvo.

Beživotno telo muškarca ležalo je kraj puta Loznica-Banja Koviljača, koji prolazi kraj nekadašnje „Viskozine“ kapije broj 2 u Trbušnici.

Nema nikakvih zvaničnih informacija o tom zločinu.

DEČAKA (11) UDARIO AUTOMOBIL NA PEŠAČKOM PRELAZU NA VOŽDOVCU: Nesreća se dogodila kod škole, povređeno dete prevezeno u bolnicu!

Mnoge policijske ekipe bile su na mestu događaja, ali i nekadašnjem krugu fabrike „Viskoze“, odakle su oko 1,30 uspeli da izvedu nekoliko desetina ilegalnih migranata, koji su se skrivali u ostacim zgrada.

Nezvanično se moglo čuti da su, navodno, osumnjičeni za ubistvo privedeni u Policijsku stanicu u Loznici. Niko to nije mogao da potvrdi ili demantuje.

– Čuo sam nekoliko hitaca nešto oko ponoći – svedoči meštanin Trbušnice, čija je kuća stotinak metara od mesta zločina.

– Ne znam šta je u pitanju, ali se, ovuda, stalno, pored migranata, motaju i drugi meni nepoznati ljudi. Jedan mi je privukao pažnju, morao sam da ga pitam šta stalno traži u krugu „Viskoze“ kada tamo nema ništa da se ukrade. Rekao mi je ćutim i da će da bude posla i za mene. Odgovorio sam mu da me ne interesuju „kombinacije“, već da ga moje oči ne vide.

DETE POVREĐENO U SUDARU: Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Ikarbusa

U poslednje vreme azilanti u velikim grupama, čak i do pedesetak, sklanjaju se oko nekadšnjih „Viskozinih“ fabrika „Energetike“ i „Lozofana“, a u onda prelaze ulicu i odlaze do šljunkare nedaleko od Drine, verovatno kad dobiju signal da je spreman njihov prevoz preko Drine, u BiH, odakle žele da odu u Hrvatsku i dalje u neku od zemalja EU.

Ovo nije prvi obračun između migranata, ali je jedan od krvavijih.

Pre nekoliko godina u Banji Koviljači je nožem migrant migrantu okončao život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter