Izvor: Kurir.rs
07.05.2023 u 18:07
1

UČENIK IZ SMEDEREVA OBJAVIO NA TIKTOKU KAKO PUCA U ŠKOLI: Policija ekspresno reagovala

Dečak (14) iz Smedereva je na Tik-toku objavio video snimak, na kojem se vidi kako drži pištolj.

Policija je odmah reagovala i obavljen je razgovor sa ocem dečaka.

„PONOVIĆU OVAJ MASAKR“: Dečak iz Kruševca nastavlja agoniju

Nakon toga policajci su obavili pretres porodičnog doma i obavljen je razgovor sa ocem. Utvrđeno je da u kući nema oružja.

Dečak je izjavio da je kupio plastični pištolj u kineskoj radnji i da je pucao iz njega i izbacivao plastične metkiće kroz prozor škole, da bi se našalio sa drugarima.

Kako je dalje rekao, njegova drugarica je sve to snimala, kao i da je objavila snimak na društvenoj mreži Tik-tok, koji je posle obrisala.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se desili u prethodnim danima, nakon velike tragedije koja se dogodila 3. maja, kada je učenik (13) ubio osam vršnjaka i čuvara škole, kao i ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UČENIK IZ SMEDEREVA OBJAVIO NA TIKTOKU KAKO PUCA U ŠKOLI: Policija ekspresno reagovala”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter