Izvor: Tanjug
02.06.2023 u 22:30
0

UHAPŠEN NASILNIK SA ZVEZDARE KOJI JE TUKAO SUPRUGU I BEBU: Pored brutalnog iživljavanja, primoravao ju je i na polni odnos

Stravične vesti su potresle građane...

Policija na Zvezdari, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je V. M. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i silovanje.

ISKORISTILA PRILIKU, PRIJAVILA GA DOK NIJE BIO U STANU: Detalji užasa na Zvezdari, nasilnik (25) brutalno tukao ženu i bebu (FOTO)

On se sumnjiči da je nevenčanoj supruzi zadao više udaraca i primorao je na seksualni odnos, kao i da je njihovom zajedničkom detetu naneo povrede po glavi i vratu. Inače, nakon prijave ovog događaja, policija je odmah izašla na lice mesta, kao i Hitna pomoć.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, buti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter