Izvor: Alo.rs
08.01.2023 u 15:37
0

UHAPŠEN PEDOFIL U MLADENOVCU: Pratio dve devojčice i dečaka, pokazivao im svoj polni organ

Muškarac Z.M. iz Velike Ivanče uhapšen je, brzom reakcijom policije u Mladenovcu, zbog sumnje da je u centru tog grada pratio dve devojčice i jednog dečaka, a zatim povremeno vadio svoj polni organ i usmeravao ga ka njima.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, polno uznemiravanje dogodilo se u Ulici kralja Petra Prvog u tržnom centru „Weizan 2011“ jutros oko 10:30 sati.

– Uhapšeni se sumnjiči da je neko vreme pratio troje dece uzrasta osam i 10 godina da bi im se u jednom trenutku skroz primakao iza leđa. Tada je izvadio svoj polni organ i usmeravao ga ka njima sve vreme prateći decu – kaže dobro obavešteni izvor.

UHAPŠEN MANIJAK U SUBOTICI: Muškarac napao devojku na ulici, spasio je slučajni prolaznik!

Navodi kako je Z.M. povremeno prekrivao svoj polni organ majicom, ali su ga deca u jednom trenutku primetila i pobegla od njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Neko od prisutnih građana je primetio šta pedofil radi i odmah obavestio policiju. Mladenovački policajci odmah su reagovali i uhapsili osumnjičenog koji je odveden u prostorije policijske stanice u ovom gradu – ističe on.

U međuvremenu uhapšenom muškarcu određen je pritvor nakon čega će biti odveden u tužilaštvo na saslušanje.

Protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter