Izvor: telegraf.rs
08.12.2020 u 12:10
0

Uhapšen zbog saučesništva u ubistvu oca Stefana

Pripadnici Policije Republike Srpske lišili su slobode jedno lice zbog saučesništva u ubistvu monaha manastira Glogovac kod Šipova.

Mediji su ranije objavili da je uhapšeno lice sa inicijalima D. Š. iz Banjaluke, koje se sumnjiči za ubistvo monaha manastira Glogovca kod Šipova. Međutim, ispostavilo se da je on i dalje u bekstvu.

NAJVAŽNIJE DANAS:

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU: Doktorka Hitne pomoći otkrila kako je dete ubila struja, reanimirali ga 2 sata

KORONA KOSI: Broj zaraženih u svetu PREMAŠIO 68 MILIONA!

DR JANKOVIĆ O VAKCINAMA I ZEMLJAMA IZ KOJIH DOLAZE: Evo šta građanima želi za praznike

Podsetimo, policijskoj upravi Mrkonjić Grad juče je oko 18.55 časova prijavljeno je da je u mestu Babići, Šipovo, u manastiru Glogovac nepoznato lice nanelo telesne povrede opasne po život monahu S.A..

SAZNAJTE JOŠ

KRV JE ŠIKLJALA SVUDA, ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ubica MONAHA dolazio u MANASTIR na LEČENJE

SASTANAK U PALATI SRBIJA: Vučić razgovarao sa ambasadorima zemalja EU i Fabricijem FOTO

KORONA UDARILA NA SRBIJU PA NE PUŠTA: Evo kakva je situacija od grada do grada

Povređeno lice je sanitetskim vozilom prevezen u Dom zdravlja, gde je u 20.15 časova, od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da je motiv ovog stravičnog zločina koristoljublje. Osumnjičeni D. Š. je nakon ubistva, kako pišu mediji, ukrao  novac iz manastira Glogovac, a navodno je ukradeno 100 KM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter