Izvor: Tanjug
25.10.2022 u 19:54
0

Uhapšena dva policijska službenika: Sumnja se da su izvršili krivična dela: zloupotreba službenog položaja, zlostavljanje i mučenje i teška telesna povreda!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su policijske službenike Odeljenja za borbu protiv droga, UKP, Policijske uprave za grad Beograd M. I. (1989) i M. K. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja, zlostavljanje i mučenje i teška telesna povreda.

Sumnja se da su oni zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga od dvojice oštećenih zahtevali da osumnjičenom M. I. na ime duga isplate 13.000 dinara, kao naknadu za nargile koje su iznajmljivali od njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako bi naplatili dug, osumnjičeni su se nakon verbalne rasprave sa oštećenima legitimisali i naredili im da se ne pomeraju s lica mesta, a potom su ih, kako se sumnja, oborili na zemlju, vezali im ruke iza leđa i udarali ih po glavi i telu, nanevši im teške telesne povrede.

Sumnja se da su policijski službenici zatim iz novčanika dvojice oštećenih muškaraca uzeli oko 19.000 dinara.

POKOSIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Strašna nesreća u Šapcu!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter