Izvor: Tanjug
11.03.2023 u 18:49
0

UHAPŠENE UBICE RANKA ESKOBARA: Evo ko se sumnjiči za ubistvo u Rušnju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S.Z. (1995) i L.V. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopšteno je danas iz MUP-a.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

„NATERALI GA DA SKINE PANTALONE“ Jezivo VRŠNJAČKO NASILJE u osnovnoj školi u Užicu

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvetljavanju ovog ubistva, navodi se u saopštenju MUP-a.

-Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih dela privedu pravdi. Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniće sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osećaju sigurno i bezbedno u svojoj domovini- rekao je Gašić.

STRAVIČNA SCENA KOD KOSTOLCA: U kanalu pronađeno telo mladića

Beogradski mediji ranije su preneli da su danas uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića (54), poznatijeg pod nadimkom Eskobar.

Radošević je, prema navodima medija, dovođen u vezu sa raznim krivičnim delima, uključujući i trgovinu narkoticima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter