Izvor: TANJUG
13.09.2022 u 10:29
0

UHAPŠENI ALBANCI! Pronađeni osumnjičeni koji su ranili SRPSKOG MLADIĆA i NJEGOVOG OCA!

Dvojica Albanaca osumnjičena da su sinoć u Babinom mostu kod Obilića teško ranili Nemanju Mitrovića (19) i njegovog oca Sašu, uhapšeni su. 

Jedan od uhapšenih je iz porodice Šabani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je ranije saopštila Kancelarija za KiM, mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira.

Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina, navedeno je u saopštenju.

Otac i sin su prevezeni u KBC Priština, a tokom noći transportovani su u KBC Kosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije.

Njihovo stanje je, prema rečima direktora KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Eleka trenutno stabilno i oni se nalaze na odeljenju hirurgije, a pod 24-časovnim nadzorom dežurnih hirurških ekipa.

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković saopštio je da je činjenica da je Nemanja Mitrović uboden u predelu vrata, jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva, kao i da će Kancelarija pružiti pravnu pomoć porodici kako bi lokalni Albanac iz porodice Šabani odgovarao za svoja zlodela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter