Izvor: Kurir
03.06.2023 u 16:25
0

NIJE ZNAO KO GA JE RODIO: Posle 40 godina saznao da je UKRADEN IZ PORODILIŠTA

Mlađan Radivojević saznao je posle 40 godina da je ukraden iz porodilišta u Kruševcu.

– Osećala sam da je živ. Osećala sam da se i moje dete verovatno igra negde. Nije lako. Nosiš ga devet meseci, a posle ga nemaš, a dete živo – rekla je Milica Milojević kojoj je pre 42 godine ukradena beba iz porodilišta u Kruševcu, a za koju su joj rekli da je preminula. Pre dve godine saznala je da joj je dete živo.

Mlađan Radivojević je posle 40 godina saznao da ima biološke roditelje i da je ukraden iz porodilišta. Taj 3. mart 1981. godine trebalo je za Milicu i Radišu Milojević da bude jedan od najlepših dana u životu. Međutim, pretvorio se u pakao koji je trajao četiri decenije.

POTRESNI PROZORI NA LETNJE ZADUŠNICE U JUŽNOJ KOSOVSKOJ MITROVICI: Na svakom koraku vidljivo su oskrnavljeni spomenici srpskih grobova (FOTO)

Njihovo dete usvojila je Verica Radivojević sa svojim mužem kad je imalo samo tri meseca. 

 – Doneli su mi dete tu pred kuću – kazala je Verica dodajući da su to uradili zaposleni u socijalnoj službi.

Tri meseca Mlađan je proveo u bolnici u Kruševcu, tvrdi Verica.

EVO GDE ĆE BITI STACIONIRANI: Turska šalje specijalce na KiM, na zahtev NATO

– Da sam znala da je ukraden, ne bih ga uzela. Ukraden, ne bih. Iz socijalnog su mi rekli: „Ako nije dobar mogu da ga promenim“. Ja sam jedva čekala da ga uzmem. Bio je mnogo sitan i prljav. Nije baš čuvan ni u bolnici, gde je bio ne znam. Oni su mi ga doneli. Ja nisam kriva ni za šta. Oni su sve znali. Moj dever je bio načelnik u SUP-u. Oni su sve znali, ali su krili, mislili su da ne možemo da nađemo. Ja ga nisam kupila – rekla je Verica.

Mlađan je saznao da je usvojen kad je išao u osnovnu školu. Međutim, biološke roditelje je počeo da traži tek kad se oženio i to na nagovor supruge. Ali tada počinje da nailazi na niz nelogičnosti i saznanja da je čak 90 odsto dokumentacije laž, kako kaže Mlađan.

U papirima je pisalo ime žene koja ne postoji. Išle su dve verzije priče ko me je rodio. Prvo se pominjala maloletnica koja je išla u školu, zatim druga žena. Odmah na početku istrage su nađene dve prijave rođenja. Na prvoj je pisalo ime majke i oca koji ne postoje, a na drugoj je pisalo samo ime majke – kazao je.

EVROPSKA UNIJA: Hitno vratiti mir na severu KiM, u protivnom biće negativnih posledica

Takođe, uvidom u matičnu knjigu saznalo se da je Mlađan upisan 10. dok je u prijavi rođenja upisan 11. marta. Ovo su samo neke od nelogičnosti.

Pojavljivanje na televiziji dovelo ga je do biološke majke, koja je gledajući emisiju, primetila da liči na njenog supruga i starijeg sina. Zatim se javila kako bi se odradio DNK test, koji je utvrdio da je Mlađan njen sin otet u kruševačkom porodilištu odmah nakon rođenja.

Danas Mlađan kod svojih bioloških roditelja odlazi redovno.

KRVAVI BELGOROD: Kijev ponovo NAPAO, STRADALI CIVILI

 – Dva puta nedeljno idem kod njih – priča sagovornik za emisiju jedne televizije.

Njegova biološka majka govori kako na prozor gleda kad ga očekuje da dođe.

 – Sedim na stolici pored prozora i gledam kad će da naiđe. Svoje dete… Hvala bogu da smo se našli. Teško je mnogo – kazala je Milica koja je rodila dete koje je druga žena odgajila.

UPRKOS KIŠI ČELIKA: KIJEV ZAPOČINJE KONTRAOFANZIVU?

Prvu potvrdu da je Milica rodila Mlađena u septembru 2021. godine. Osim što je pronašao bilološke roditelje Mlađan je saznao da ima rođenog brata i sestru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter