Izvor: Kurir.rs
23.05.2023 u 13:34
0

UROŠ BLAŽIĆ PREBAČEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU: Sledi psihijatrijsko veštačenje masovnog ubice iz Mladenovca

U toku je i sledi obavljanje značajnog broja drugih veštačenja- balističkih, traseoloških, sudsko medicinskih.

Uroš Blažić (21) koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio masakr u Mladenovcu, kada je ubio osmoro ljudi, prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu gde će narednih dana biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.

U SELU ŠEPŠIN PRONAĐENA PUŠKA SA KOJOM JE MASOVNI UBICA IZVRŠIO KRVAVI PIR: Novi detalji izazvali MUK i razarajuću bol

On će u narednim danima biti podvrgnut veštačenju od strane Komisije stručnjaka.

Podsetimo, izdato je više naredbi za veštačenje bioloških tragova pronađenih na licu mesta.

U toku je i sledi obavljanje značajnog broja drugih veštačenja- balističkih, traseoloških, sudsko medicinskih.

Uporedo, prema planu istrage, uskoro će biti započeto sa pozivanjem i ispitivanjem svedoka očevidaca i ostalih svedoka, a potom i oštećenih lica čije pozivanje će biti u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem i mogućnošću da daju iskaz.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara.

Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.

Kako smo već objavili, on je nakon masakra pokušao da opravda šta je učinio, time što je tvrdio da su ga meštani „ismevali“.

– Osećao sam podsmeh, ruganje i ismevanje. Meštani su stvarali zaveru protiv mene – ispričao je Blažić.

Ispričao je i kako su navodno meštani sela pričali loše stvari o njegovom ocu, između ostalog i da je „kriminalac“. On se osvrnuo i na svoje odrastanje i na period iz osnovne škole.

Kako je ispričao, deca su ga ismevala jer je tamnije puti i nisu želeli da se druže sa njim.

– Od malih nogu gledam nepravdu i tugu, nepravda društva se reflektovala na mene. Nemam idole, ja sam pravoslavac, Srbin, hrišćanin, ne pušim, ne pijem alkohol – rekao je Blažić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter