Izvor: telegraf.rs
27.05.2023 u 09:25
0

JEZIVO! OSUMNJIČENI za masakr kod Mladenovca iz automatske puške sejao SMRT

Uroš je na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, negov otac R. B. u pritvoru.

Osumnjičeni za masakr kod Mladenovca Uroš B. u selima Malo Orašje i Dubona je, kako je pokazala dosadašnja istraga, sejao je smrt iz automatske puške i pištolja, saznaje Telegraf.rs.

On je ubio 8, a ranio 14 osoba.

Uroš je na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, negov otac R. B. u pritvoru.

Pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu odbranu je izneo i njegov ujak G. G. kod kog se osumnjičeni krio nakon zločina. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

– Imajući u vidu da je istraga u toku, te da se činjenice utvrđuju, za sada postoji osnovana sumnja da je okrivljeni pucao iz automatske puške i pištolja. U istrazi koja je u toku počelo je ispitivanje svedoka. Prema planu istrage, okvirno je određen broj svedoka koji će biti ispitan, radi se o značajnom broju svedoka, ali u ovom momentu ne možemo da vam damo informaciju o tačnom broju, s obzirom da je istraga u toku, te da će od utvrđivanja činjeničnog stanja tokom istrage zavisiti i konačan broj svedoka koji će biti ispitan – kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Inače, Više javno tužilaštvo u Smederevu izdalo je naredbe za DNK veštačenja, balistička veštačenja, fizičko-hemijska veštačenja, psihijhatrijsko veštačenje okrivljenog, ali će tokom istrage biti obavljena i druga veštačenja u cilju utvrđivanja kompletnog činjeničnog stanja.

https://happytv.rs/hronika/odredjen-pritvor-ujaku-masovnog-ubice-iz-mladenovca/578258/

Istraga

On se sumnjiči da je 4.maja u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio.

Potom je, kako se sumnja, zaustavio taksistu i primorao ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gde ga je policija uhapsila.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter