Izvor: Kurir.rs
28.03.2023 u 15:32
0

MONSTRUM KOJI JE ZLOSTAVLJAO ĆERKU SE KRIJE U MIRIJEVU?! Komšije tvrde da su ga videle ovde, otkriveni novi detalji!

Zbog toga se, kako objašnjava, pretpostavlja da je još neko znao da je devojčica zaključana i u teškom stanju, a slučaj nije prijavio.

Uroš Pašajlić (38), za koga se sumnja da je svoju osmogodišnju ćerku držao zarobljenu u stanu na Mirijevu, prema nezvaničnim saznanjima, navodno je slomio bravu na svom stanu kako bi osigurao da devojčica ne može da izađe.

OVO JE OTAC KOJI JE GODINAMA DRŽAO ĆERKU ZAKLJUČANU NA ZVEZDARI: Ako ga vidite, odmah prijaviti policiji!

Naime, policija je u petak u stan provalila tako što je lisicama kroz prostor za kvaku pomerila jezičak i otvorila vrata.

– Tako je pronađena devojčica u kadi, iza vrata kupatila koja su bila dodatno zaključana, a ključ je bio sa spoljne strane brave – kaže izvor i dodaje:

– U bravi je bio i polomljen ključ. Brava je bila razvaljena, a kvaka u sandučetu, naverovatnije da bi, dok on nije tu, neko mogao da obilazi devojčicu, zbog čega se sumnja da je otac monstrum imao saučesnika.

Inače, komšije tvrde da je Pašajlić sinoć oko ponoći viđen u ulazu koji je prekoputa sa zadnje strane.

– Kad su se upalila svetla istrčao je iz ulaza jer je komšija izašao da prošeta psa.

Takođe, vlasnica stana u kom je devojčica bila, čim su se zgrade izgradile kupila je stan ovde i odselila se u inostranstvo.

Podsetimo, Uroš Pašajlić nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku godinama drži zarobljenu u stanu! Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Prema prvim informacijama devojčica je gotovo od rođenja bila u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer se smatralo da on „podoban za brigu o njoj“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter