Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 18:37
0

UŽAS U ČAČKU: Auto oborio pešaka, nepomično ležao na mokrom kolovozu!

U kasnim večernjim satima, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je usled smanjene vidljivosti i klizavnog kolovoza putnički automobil oborio pešaka u čačanskom naselju Atenica.

– Sve se odrigralo u deliću sekunde i van pešačkog prelaza kada je stariji čovek pokušao da pređe na drugi kraj, u tom trenutku sustigao je putnički automobil. Nakon udarca, ležao je nepomično na mokrom kolovozu. Odmah smo pritrčali nesretnom kako bi mu pomogli i pozvali u pomoć Hitnu pomoć, kazao je za medije jedan od očevidaca.

OBOREN BICIKLISTA U POŽAREVCU: Sa teškim povredama hitno prebačen u Beograd!

Ekipe Hitne pomoći su odmah po pozivu izašle na lice mesta i čoveka starijih godina transportovali na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Čačku, a stepen zadobijenih povreda nije poznat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na lice mesta izašli su i pripadnici saobraćajne policije koji utvrđuju sve okolnosti ove nezgode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter