Izvor: Alo.rs
27.02.2023 u 12:57
0

UŽAS U GROCKOJ: Nasrtao nožem na suprugu, pa je tukao u glavu

J.A. (32) su uhapsili policijski službenici PS Grocka u saradnji sa Drugim OJT u Beogradu, odredili mu zadržavanje do 48 sati i pisali prijavu za Nasilje u porodici.

J. A. (32) koji je uhapšen zbog teškog nasilja u porodici koje je počinio pre dva dana u Grockoj, prema našim saznanjima, saslušan je danas u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

On je, iako je imao meru zabranu prilaska i komunikacije, istog dana došao u kuću gde je došlo do verbalne rasprave sa suprugom M.S. (29) kojoj je potom zadao više udaraca rukom po glavi, a zatim nasrnuo nožem preteće da će je ubiti, a po dolasku policije pretio je da će sebi oduzeti život.

UHAPŠEN OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA U ČURUGU: Nožem izbo mladića u kafani

– Nakon što je osumnjiceni J.A. zadržan od strane PS Grocka po nalogu Drugog OJT u Beogradu, saslušan je po krivičnoj prijavi za krivično delo Nasilje u porodici, izneo je svoju odbranu, a Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora, prenose mediji.

Njega su uhapsili policijski službenici PS Grocka u saradnji sa Drugim OJT u Beogradu i odredili zadržavanje do 48 sati i pisali prijavu za Nasilje u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter