Izvor: Kurir.rs
07.01.2023 u 16:24
0

ZA ČETIRI GODINE IMAO 3 SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Vozač autobusa (72) koji je usmrtio ženu na Karaburmi imao nekoliko udesa!

Vozač autobusa D. F. (72), koji je sinoć na okrenici na Karaburmi usmrtio ženu A.M. (70) izazvao je čak tri saobraćajne nesreće u periodu od 2018. i 2022. godine. 

On je navodno bio odgovoran za dve nesreće u 2018. i 2022. godini. Na sreću, u ovim saobraćajkama nije bilo povređenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Do saobraćajne nesreće,  došlo je navodno kada se autobus kretao u rikverc.

– Autobus na liniji 25 došao je na stanicu koja se nalazi na okretnici u Ulici Salvadora Aljendea i u jednom trenutku žena je otišla iza autobusa. Verovatno je pretrčavala. U tom momentu autobus je krenuo u rikverc, oborio ženu, zatim zadnjim točkovima prešao preko nje, a onda krenuo napred gde je opet točkovima prešao preko nesrećne žene – kaže očevidac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter