Izvor: Novosti
15.01.2023 u 19:20
0

STRAŠNA SAOBRAĆAJKA NA ULAZU U VRANJE: Muškarac preminuo u bolnici nakon sudara

Policija je odmah nakon poziva izašla na lice mesta, a uviđaj je trajao nekoliko sati.

U nedelju u ranim popodnevnim satima, na ulazu u u Vranje je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je stradala jedna osoba.

UŽASNA NESREĆA KOD GUČE: Poginuo muškarac u udesu, sa njim u kolima bilo još ljudi

Na raskrsnici Radničke i Ulice Dr Sime Miloševića na ulazu u grad, došlo je do sudara između „bmw-a“ vranjskih registarskih oznaka i „golfa“ bujanovačkih tablica. U udesu je teže povređen Vranjanac (1963), vozač „golfa“ koji je, kako nezvanično saznaju mediji, od zadobijenih povreda preminuo u vranjskoj bolnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vozač „bmw-a“ se naknadno javio lekaru i on se trenutno nalazi na opservaciji u ZC Vranje gde mu se prati zdravstveno stanje.

Policija je odmah nakon poziva izašla na lice mesta, saobraćaj je preusmeren na jednu kolovoznu traku, a uviđaj je trajao nekoliko sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter