Izvor: Kurir.rs
17.01.2023 u 18:06
0

ZADOVOLJNA SAM ONIM ŠTO VIDIM U OGLEDALU: Ana Volš na Instagramu odgovorila na jedno pitanje i otkrila mnogo toga o sebi! (FOTO)

Ana Volš, podsetimo, nestala je 1. januara, a njen suprug Brajan Volš (48) uhapšen je zbog ometanja istrage.

Beograđanka Ana Volš (39) kojoj je svaki trag gubi 1. januara skoro svakodnevno je objavljivala postove i fotografije na društvenim mrežama, a dok istražitelji pokušavaju da utvrde šta joj se dogodilo, njen život intrigira javnost.

OVAJ DETALJ IZ DECEMBRA SA FOTOGRAFIJE ANE VOLŠ JE MNOGIMA PROMAKAO: Evo šta su ljudi primetili na društvenim mrežama, a potom se povela debata! (FOTO)

U podrumu njihove kuće nađena je oštećen krvavi nož i utvrđeno je da je on kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Istražitelji svakodnevno tragaju za Beograđankom, a pretražili su i deponiju, gde su nađeni određeni tragovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Misteriozno nestala Beograđanka pored fotografija koje je objavila sa suprugom i troje dece, koja su nakon cele drame završila u Centru za socijalni rad, objavila je i selfi sliku u ogledalu. Na pomenutoj fotografiji vidi se kako je Ana nasmejana, u elegantnoj haljini i štiklama, a uz tu fotografiju je postavila pitanje:

Da li si zadovoljna kada se pogledaš u ogledalo.

U ponuđenim odgovorima su: a) „Volim ono što vidim u ogledalu“ i b) „Izbegavam ogledala“, a Anin odgovor je bio prvi. Pored toga ona je stavila i heštag „ljubav prema sebi“.

Ana Volš Instagram printscreen (3)
Ana Volš Instagram printscreen (3)

 

Ana je kao lokaciju fotografije navela Vašington i firmu za nekretnine u kojoj radi na rukovodećoj poziciji. Takođe, ako je sudeći po fotografijama Ana Volš bila je veoma posvećena poslu, a koliko joj je posao bio bitan jeste i činjenica da se preselila u Vašington, dok je njena porodica ostala u drugoj državi.

Nakon što je Beograđanka nestala 1. januara, njen telefon lociran je 2. januara u blizini njene porodične kuće, a nakon toga mu se gubi signal. Takođe, kreditne kartice nestale nisu korišćene od trenutka nestanka, a iako je bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, od momenta nestanka na njenim profilima nisu zabeleženi nikakve aktivnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter