Izvor: Tanjug
20.03.2023 u 13:35
0

ZAPLENJENO 160.000 PSIHOAKTIVNIH TABLETA NA HORGOŠU: Carinici pronašli lekove u svim šupljinama automobila

Carinici su u nedelju na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko 161.000 psihoaktivnih tableta, sakrivenih u gotovo svim fabričkim šupljinama jednog automobila.

TEŠKA NESREĆA KOD GROCKE: Auto udario u betonsku banderu – vozač preminuo na licu mesta, devojka teško povređena

Kako se navodi u saopštenju Uprave carine, prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje, prilikom pregleda automobila marke „volvo“ domaćih registarskih oznaka, kojim su dvojica srskih državljana, starih 51 i 50 godina, putovala ka Nemačkoj.

Prvo su otkriveni blisteri psihoaktivnih tableta Bensedin, Belbien, Bromazepam i Lorazepam ispod tapacirunga suvozačkih vrata, a daljim pregledom utvrđeno je da su istim sadržajem ispunjene i šupljine zadnjih vrata i vrata prtljažnika, zatim su tablete pronađene u instrument tabli, kao i ispod zadnjeg sedišta.

Dvojicu putnika, zajedno sa otkrivenim psihoaktivnim tabletama i automobilom, preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter