Izvor: Novosti
27.03.2023 u 12:03
0

DETE GODINAMA DRŽAO ZATVORENO, ŽENU KRVNIČKI PREBIO: Stravično porodično nasilje na Zvezdari – osumnjičeni u bekstvu

U prostorijama PS Palilula došla je žena I.L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

Kako se sasznaje, nakon što to je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

KRVAVA TUČA U KUMODRAŽU: Muškarac uboden u stomak

I.L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zadobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izlazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (P.L.) koja se nalazila jako u teškom stanju.

Policijski službenici PS Palilula više puta su odlazili na adrese koje je I.L. navela i za koju postoji verovatnoća da će se osumljičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio.

Konsultovan je zamenik Prvog OJT-a u Beogradu Bojan Jelić, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za odgovornim licem raspiše potraga za kd 194 stav 3, kd 193 stav 1, kd 196 stav 2 u vezi stava 1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter