Izvor: Bsc happy portal
13.03.2023 u 16:17
0

ASTROLOG IVANA MINOVIĆ ZA HAPPY BSC PORTAL: Evo šta čeka svaki znak u narednoj sedmici! ONI POSEBNO NEĆE IMATI SREĆE!

OVAN
POSAO: Preuzmite odgovornost i aktivno se uključite u nove poslovne projekte. Odnos sa saradnicima je odličan. Nastavite da negujte pozitivan stav.
LJUBAV: Previše ćutanja, a premalo razgovora će se smenjivati. Moguća su svakakva iznenađenja.
ZDRAVLJE: Slaba koncentracija će vam malo smetati, ali ćete biti u odličnoj fizičkoj formi.
BIK
POSAO: Na poslovnom planu u narednoj nedelji nema većih promena. Poslovanje držite pod kontrolom i zadovoljni ste dosadašnjim uspesima.
LJUBAV: Uvek imate toplu reč i zagrljaj za voljene oko sebe. Ovih dana se osećate posebno inspirisano. Krajem sedmice vas očekujte iznenađenje.
ZDRAVLJE: U danima tokom ove sedmice možete imati osetljivost zglobova i sitnih kostiju.
BLIZANCI
POSAO: Pojedine informacije mogu doprineti vašem statusu u radnom okruženju. Ako radite timski ako želite da napredujete i dokazujete se, uspeh vam predstoji.
LJUBAV: Blizanci bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju ili da pokažu interesovanje za osobu na uticajnoj poziciji koja bi im mogla pomoći da ostvare svoje ambicije.
ZDRAVLJE: Ako imate želju da smršate ili na bilo koji drugi način poboljšate fizički izgled,ovo su pravi dani za to.
RAK
POSAO: Preispitujete se na poslovnom planu.
Moguće je i da insiatirate da poslovno okruženje prihvati odgovornost za svoje postupke. Finansijsko stanje je dobro, očekuje va priliv novca u toku ove sedmice.
LJUBAV: Razgovarajte otvoreno sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi uživaju u svom solo statusu i posvetiće se druženju sa dragim ljudima koje dugo nisu videli.
ZDRAVLJE: Nema većih peomena.
LAV
POSAO: Očekuju vas poslovni sastanci i pregovori u okviru kojih će se prepoznati vaše sposobnosti. Možete očekivati dobre poslovne mogućnosti, novu poslovnu ponudu ali i napredak u poslovanju kojim se bavite.
LJUBAV: Nemojte donositi ishitrene odluke.Dajte sebi vremena i imajte na umu da su planete u takvoj poziciji da nas stavljaju na neku vrstu ispita.
ZDRAVLJE: Osetljivo vam je grlo.
DEVICA
POSAO:
Poslovna situacija je dobra. Ne očekuje vas mnogo posla u narednoj nedelji. Pokušajte da se opustite, posvetite svojim hobijima i uređenju doma. Ovakve aktivnosti će učiniti da se osećate bolje.
LJUBAV: Vi ste sigurni u sebe, vaša harizma oseti se u vazduhu i zabavljate ljude gde god da se pojavite. Slobodne očekuje nedelja u kojoj će upoznati nekoliko zanimljivih ljudi koji će imati želju da ostanu u kontaktu sa vama.
Zdravlje: Dobro se osećate.
VAGA
POSAO: Povoljan položaj zvezda pomoći će vam da se osećate bolje, da imate više vere u sebe i da shvatite kako trenutno ništa nije nemoguće uraditi i postići na polju poslovanja.
LJUBAV:Pratite ono što vam srce kaže. Povoljan položaj zvezda, a posebno Venere, uticaće na ostvarenje vaših ljubavnih očekivanja.
ZDRAVLJE: Pred vama su dani u kojima ćete se dobro osećati.
ŠKORPIJA
POSAO:  Razmislite o važnim pitanjima u svom životu. Verujte svojoj intuiciji i onome što vam govori.Na kraju sve će se  pokazati kao rešivo.Sumnja može biti vaš najveći neprijatelj.
LJUBAV: Potajno maštate o jednoj osobi koja je ostavila poseban utisak na vas.Niste još spremni na konkretne korake.
ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji.
STRELAC
POSAO: Imaćete priliku da otkrijete neke svoje nove sposobnosti i talente koje niste znali da posedujete. Tokom ove nedelje otvoriće vam se mogućnost da krenete putevima koji vode ka sreći.
LJUBAV: LJubav sa osobom koja se u vašem životu pojavila sasvim spontano, može da vas učini veoma srećnom osobom.
ZDRAVLJE: Izbegavajte situacije koje vas iscrpljuju.
JARAC
POSAO: Mogu vam se desiti nepredvidive promene.Važno da ne brinete previše o sitnicama.Imajte u vidu da je polovina vaših problema samo posledica negativnog razmišljanja. LJUBAV: Mogući su različiti nesporazumi ili nerazumevanje.Voljena osoba kao da nema previše razumevanja za vaše ponašanje. ZDRAVLJE: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.
VODOLIJA
POSAO: Postoji opasnost da naiđete na nekog ko neće biti iskren s vama. Zbog ovoga ne treba da se distancirate od ljudi, ali pazite kome poklanjate svoje poverenje jer nisu svi onakvi kakvi se predstavljaju.
LJUBAV: Moguć je susret sa osobom koja u vama pokreće emotivne talase.Potreban vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom.
RIBE
POSAO: U danima pred vama važno je da sve loše stvari ostavite u prošlosti i da se ne zadržavate na onome što je bilo.
LJUBAV: LJubavnih promena za sada nema. Iako ste spremni za nova poznanstva, trenutno vlada faza stagnacije.
ZDRAVLJE: Moguć pad  imuniteta.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter