Izvor: BSC Happy
30.05.2023 u 11:22
0

ASTROLOG IVANA ZA BSC HAPPY: Mesečni horoskop za JUN, evo šta nas očekuje narednih mesec dana!

Prvog meseca leta planete i zvezde na noćnom nebu uticaće na vašu odlučnost a samim tim na promenu statusa u vašim životima. Za svakoga će promena statusa biti druugačija u zavisnosti od pozicije planeta u ličnoj astrološkoj karti. Pratite znakove na svom životnom putu. Budite verni sebi i svom unutrašnjem osećaju.
Ono što zvezde očekuju tokom meseca juna je to da će svako od vas pokazati šta nosi u sebi.  I to je sjajno.
Prvog Juna Merkur napušta fazu retrogradne senke, 21.Maja je završio svoje retrogradno kretanje ali i dalje ostao u retrogradnoj senci. Planeta komunikacije vraća se na pravi put. Obratite pažnju na  poruke koje vam Merkur šalje u vidu misli, na uvide, na susrete sa ljudima koji se ponavljaju u periodima Merkura.  Kakvu ulogu, vrednost, svrhu će oni sa kojima se susrećemo, mimoilazimo, imamo u mislima, imati ostaje da doživimo, vidimo, uverimo se.
Trećeg Juna pun Mesec u Strelcu unosi nove kvalitete u život. Proširuje granice koje smo sami sebi postavili. Mesec u Strelcu proširuje sve što dotakne. Koju će  oblast života aktivirati zabeleženo je u vašim astrološkim kartama pozicijom Meseca. Saturn, naš učitelj, aktiviraće se pod ovim punim Mesecom.
Život nas uči! Čemu?  Trećeg juna pronaći ćemo odgovore.
Petog i šetog Juna  Venera ulazi u znak Lava i to je veoma važan događaj na zvezdanom nebu.  Sve će se prolepšati.  Dolazi vreme otvaranja srca. Pokretačka energija. Sa Venerom u Lavu zaista možemo da blistamo. Da osetimo više zadovoljstva i radosti u svakodnevnom životu. Venera je ljubav i sve ono što se voli. Šta ćete zavoleti, koga, kroz koje životne oblasti? Venera se kreće ka Marsu jer je Mars u Lavu. A vi se krećete ka promenama statusa.
Venera i Mars spoj ljubavi i posla. Možda se već nešto i dešava! Venera (ljubav), Mars (posao) u Lavu … možda ste već bili u pravo vreme na pravom mestu! Mislite li da je u pitanju slučajnost ili ima tu još nečega?! Ne mora to biti osoba koja obavlja isti posao, koja sa vama deli radne aktivnosti, to može biti osoba sa kojom se iz poslovnih razloga nađete na istom mestu.
Retrogradni periodi donose da se neke određene situacije ponove, pa ukoliko ljubav kroz oblasti poslovanja niste primetili biće prilike od 23.juna i u određenim datuma tokom meseca jula.
Jedanaestog juna Pluton se vraća u znak Jarca. Retrogradno stacioniran od prvog maja u znaku Vodolije, prelazi u znak Jarca i tu ostaje do kraja 2023.godine. Prelazak Plutona iz znaka Vodolije u znak Jarca je vrlo redak i veoma poseban. Kako se vraća u znak Jarca aktiviraće prošlost.  Ovaj put nećemo gledati daleko u prošlost već u mesec oktobar, januar, mart i mesec maj.  I Pluton utiče na promene statusa.
Gradićemo novu strukturu života. Nešto što ima veze sa pomenutim mesecima imaće veze sa novom strukturom života. Kako već preko Venere i Marsa imamo spoj ljubavi i posla na neki neobičan način Pluton u Jarcu potvrđuje istom simbolikom.  Kroz nedavnu prošlost izgrađujemo nove životne statuse.
 Sedamnaestog Juna mlad Mesec u Blizancima donosi društveno zabavna uživanja. Možemo se osećati posebno dok razgovaramo, delimo svoju priču… Posebno dobar mlad Mesec biće za one koji se bave rečima, pišu, govore, prenose znanja,…uticaj reči biće naglašen…Romantična energija vezuje se za ovaj Mlad Mesec. Istog dana kada se dešava Mlad Mesec Saturn kreće u svoj retrogradni hod.
Osamnaestog Juna sa Neptunom se možemo zapitati da li je ovo što nam se dešava san ili java, iluzija ili stvarnist?!
Devetnaestog i dvadesetog Juna Venera ulazi u fazu retrogradne senke. Retrogradna Venera biće važan događaj ove godine kako na zvezdanom nebu tako i u vašim životima. Možda još niste u stanju da primetite, shvatite, uvidite, šta vas očekuje i kakve promene stižu, lakši pristup tome biće već od 21.Juna.
Dvadese prvog .Juna Sunce ulazi u znak Raka.  Početak leta i junsko Sunce vodiće vas da budete više u kontaktu sa svojim emocijama i svojim osećanjima.
Tridesetog Juna retrogradni Neptun se pridružuje Plutonu i Saturnu.
U mesecu junu imaćemo tri planete u retrogradnom kretanju i Veneru koja će biti na istom putu. Putu retrogradnog kretanja. Pogledajmo unazad kako bi smo krenuli unapred. Pogledajmo i krenimo graditi novu simboliku života.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter