Izvor: Alo.rs
18.03.2023 u 09:08
0

VIKEND HOROSKOP: Lava će pokušati da prevare, Škorpiji će se finansijsko stanje poboljšati!

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoskop za vikend od 17. do 20. marta 2023. godine.

Ovan

Savetuje vam se da stalno kontrolišete svoju aroganciju jer to može stvoriti probleme. U slučaju da planirate da investirate u osnovna sredstva, pažljivo razmotrite finansije. Preopterećenost poslom može uticati na vaš lični život. Oni u vezi treba da izbegavaju diskusiju o bezvrednim temama.

Bik

Svoj posao možete završiti pre roka, što može povećati vaše samopouzdanje. Vaša vitalna snaga takođe može biti dobra i može vam pomoći da donesete teške odluke u smislu poslovnog rasta. Možda ćete imati koristi u smislu rasta plata. Možda ćete dobiti odgovarajuće rezultate svog planiranja. Usamljeni mogu naći dobar spoj.

Blizanci

Svoju ušteđevinu možete ponovo uložiti u bolje opcije, što može poboljšati vaše finansijsko stanje. Možete biti ljubazni prema drugima. Možda ćete moći da se usredsredite na domaće poslove. Kolege mogu biti podrška u vašem radu, što se može pretvoriti u uspeh u smislu projekta. Možete očekivati da ćete dobiti neke podsticaje.

SVUDA VIDE PROBLEM: Ovim znakovima večito nešto fali i prave dramu za sitnicu

Rak

Početkom nedelje možete se osećati zdravo. Vaša želja može se ostvariti. Ljudi oko vas mogu tražiti pomoć od vas da reše svoje probleme. Na profesionalnom planu, možda ćete moći da donosite odluke koje bi se mogle pretvoriti u koristi u bliskoj budućnosti. Oni u vezi mogu pronaći neka rešenja za napredovanje u pogledu braka.

Lav

Pazite kako investirate novac i na koje ljude se oslanjate. Usamljeni bi takođe trebalo dobro da razmisle pre nego što odluče da nekome poklone srce. Ako se pojave troškovi, možete naučiti važnu lekciju kako da uštedite. Dobri su dani za učenje.

Devica

Između 17. i 19. marta, vaš Mesec može biti u dobroj poziciji, možda ćete dobiti dovoljno prilika u smislu dobitaka. Vaši gubici se mogu pretvoriti u profit. Možete početi da radite na projektu koji vam može doneti dugoročne koristi. Učenici mogu biti više fokusirani na svoje ciljeve. Usamljeni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu.

Vaga

Vage ovog vikenda mogu imati mentalni mir i sreću. Možda će doći do povećanja vašeg samopoštovanja. Možda ćete dobiti brojne poslovne prilike, što može povećati vaše poslovanje. uz pomoć uticajne osobe, možete dobiti beneficije u pogledu vašeg rada. Sreća i za one koji traže posao. Sporovi u partnerstvu mogu se pretvoriti u harmoniju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter