Izvor: Alo.rs
11.03.2023 u 09:06
0

NAJHLADNIJI ZNACI ZODIJAKA: Nikada ne pokazuju svoje emocije

Blizanci

Blizanci mogu biti nepredvidivi. U jednom trenutku su topli i gostoljubivi, u sledećem su hladni, udaljeni i neprijateljski raspoloženi. Jedina stvar na koju možete računati je da nikada nisu potpuno ravnodušni. Ali zašto su Blizanci tako hladni? Ako ste ih povredili, ili ako je neko koga vole povređen, oni namerno stavljaju svoj lični termostat na hladno, na veoma hladno. Nije ih briga da li imate dobar izgovor za ono što ste uradili. Oni će potpuno ignorisati vaša osećanja i biti „zid“ kada pokušate da razgovarate sa njima.

Rak

Zašto su Rakovi tako hladni? Možda se pitate kako se neko rođen u znaku Raka može smatrati hladnim kada se zna da je tako pun ljubavi i emocionalan. Ali njihove emocije mogu postati uzrok za tako nešto. Ako su u prošlosti bili povređeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu postati „led“. Oni će se ponašati kao da ne postojite za njih. Čuvaju ljutnju, postižu poene i postaraće se da njihov neprijatelj plati za bilo koji zločin koji im je počinio.

Devica

Postoje trenuci kada Devica zaista veruje da je najpametnija osoba i da svi ostali nisu tako bistri kao ona. Device vole da uče i pokazuju šta su naučile. Ali zašto su Device tako hladne? Pošto su toliko fokusirane na ono što im se dešava u glavi, ponekad mogu da ignorišu ono što se dešava u njihovom srcu. One teže savršenstvu i zbog toga imaju malo strpljenja za mane, greške i stvari koje nas čine ljudima. Device nisu namerno hladne. Možda čak i ne znaju kako izgledaju onima oko sebe.

Jarac

Jarčevi ne dozvoljavaju da ih preplave emocije. Pošto Jarčevi veruju da je pravi imidž ključ uspeha, oni se staraju da njihov stav govori sam za sebe. Oni veruju da previše emocija ili zaglavljenost u prošlosti može učiniti da izgledaju slabo. Pa zašto su Jarčevi tako hladni? Zato što više vole da se na njih gleda kao na praktične, logične i ljude koji sve drže pod kontrolom.

Vodolija

Zašto je Vodolija jedan od najhladnijih znakova? Sve je u želji da zadrže svoje emocije pod kontrolom. Vodolije ne žele da troše vreme da pomognu nekome sa emocionalnim problemom ako mogu to da izbegnu. Oni nikako nisu oni kojima treba ići kada vam treba rame za plakanje. Naravno da mogu izgledati kao hladni i povučeni, i to je njima potpuno u redu. Ako ste pogrešili, to je vaša sopstvena greška, a Vodolija će pokazati malo – ili uopšte neće pokazati saosećanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter