Izvor: index.hr
25.04.2023 u 17:58
0

Najviše glumaca je rođeno u ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Utiču na talente pojedinaca

Horoskopski znakovi često utiču na osobine i talente pojedinaca, a neki horoskopski znakovi se češće pojavljuju na filmskom platnu nego drugi. Platforma EduBirdie sprovela je istraživanje i otkrila tri najzastupljenija horoskopska znaka među holivudskim glumcima. U ovom članku predstavićemo rezultate istraživanja i otkriti zašto su ovi znakovi najzastupljeniji među glumcima.

Blizanci – udeo glumaca: 13.95 odsto

Blizanci su najčešći horoskopski znak među glumcima, s udelom od 13.95 odsto. Blizanci su vazdušni znak povezan s planetom Merkurom. Poznati glumci koji su rođeni kao Blizanci uključuju Klinta Istvuda, Nikol Kidman i Lorensa Oliviera. Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti, prilagodljivosti i kreativnosti, što su osobine koje mogu da budu korisne u glumačkoj karijeri.

Rak – udeo glumaca: 11.63 odsto

Rakovi su drugi najzastupljeniji horoskopski znak među glumcima, s udelom od 11.63 odsto. Ovaj znak je pod uticajem Meseca i uključuje glumce kao što su Sandra Bulok, Margo Robi i Wilijem Defo. Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti, intuiciji i emocionalnoj dubini, što im može pomoći da se povežu sa svojim likovima i ostvare uverljive izvedbe.

Lav – udeo glumaca: 11.63 odsto

Lavovi takođe zauzimaju drugo mesto u kategoriji zastupljenosti među glumcima, a neke poznate zvezde rođene pod ovim znakom su Dastin Hofman, Žan Reno i Šarliz Teron. Lavovi su vatreni znak kojim vlada Sunce, a poznati su po svojoj strasti, samouverenosti i harizmi. Ove osobine mogu da doprinesu uspešnoj glumačkoj karijeri jer Lavovi privlače pažnju publike i znaju kako da zasijaju u centru pažnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter