Izvor: Alo.rs
18.03.2023 u 12:56
0

NE IGRAJTE SA SA NJIMA: Ovi znakovi horoskopa ne praštaju laž, ni prevaru

Svaki pojedinac ima jedinstven pristup i reakciju na prevaru, tako da nije uvek moguće generalizovati koji horoskopski znaci će oprostiti prevaru, a koji ne. Međutim, neki horoskopski znaci mogu biti manje opraštajući u takvim situacijama. Evo nekoliko primera horoskopskih znakova koji su poznati po svojoj sklonosti da se teško nose sa varanjem.

Škorpije

Škorpije su poznate po svom intenzivnom karakteru i dubokim emocijama. Kada ih neko vara, mogu se osećati izdanim, a to ih može učiniti veoma nepokolebljivim u pogledu opraštanja.

VIKEND HOROSKOP: Lava će pokušati da prevare, Škorpiji će se finansijsko stanje poboljšati!

Lav

Lavovi su po prirodi veoma ponosni i imaju jaku želju za pažnjom i divljenjem. Kada ih neko prevari, osećaće se poniženo i izdano, zbog čega će se uglavnom povući i prekinuti vezu.

Ovan

Ovnovi su veoma temperamentni i žele sve pod svojom kontrolom. Kada ih druga strana prevari, to znači da gube kontrolu, pa će biti ljuti i razočarani i teško da će oprostiti. S druge strane, postoje horoskopski znaci koji znaju da oproste i krenu dalje. Ovo uključuje znakove kao što su Rak, Ribe i Bik, koji su poznati po svom saosećajnom i emotivnom pristupu drugima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter