Izvor: Alo.rs
12.03.2023 u 09:48
0

SAVRŠENI PARTNERI: Žene se osećaju najsrećnije pored ovih horoskopskih znakova

Vaga

Аkо je vaš partner rođen u ovom horoskopskom znaku, onda vas očekuje harmonična i uravnotežena veza. Razume se, neophodan je i mali doprinos sa vaše strane.

Vage se u potpunosti posvećuju partnerkama. Oni su pažljivi, puni razumevanja i nikada ne drame. Naprotiv. Uvek će saslušati probleme druge strane, a spremni su i da nesebično pruže pomoć.

Rak

Oni su rođeni za romantične veze. Vole dom i porodicu, pa će pre sebe lišiti nečega nego da bliske osobe gledaju nesrećne.

Rakovi izazivaju osećaj potpune sigurnosti kod partnerki. On nikada neće varati, jer mu je vernost veoma važna.

Bik

Predstavnici ovog znaka su takođe i veoma romantični muškarci. Kada odaberu jednu osobu onda se radi o velikoj ljubavi.

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su idealni partneri za duge veze. Njima su naročito važni bliskost i harmonija. Umesto noćnih zabava, on će radije provesti vreme na romantičnoj večeri sa voljenom.

Rado će i sam nešto skuvati, pa će uz čašu vina nazdraviti ljubavi. Bikovi su muškarci sa kojima možete pričati o svemu.

Oni su empatični i retko osuđuju druge.

Lav

Lava pre svega morate „ukrotiti“. A čim to postignete, biće vaš za ceo život.

Kada poklone svoje srce jednoj ženi, muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku su maksimalno vezane i verne osobe. Doduše, oni su i prilično izbirljivi, pa se ne daju lako.

Jedino kada je u pitanju prava ljubav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter