Izvor: Informer
19.09.2023 u 07:23
0

STIŽE SEZONA VAGE: Ako ste jedna od njih ovo VAS ČEKA u NAREDNOM PERIODU!

Sezona Vage u horoskopu počinje od 23. septembra i trajaće do 22. oktobra. Vaga je sedmi znak Zodijaka i predstavlja simbol ravnoteže, harmonije i partnerstva.

Osobe rođene u ovom periodu imaju neke karakteristične osobine koje ih čine posebnim:

Ravnoteža

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima svog života. One teže da izbalansiraju svoje odnose, emocije i različite obaveze.

Društvene i šarmantne

Pravednost

Pravda je veoma važna Vagama i često će se truditi da donesu odluke koje su fer i pravične. Vage su često poznate kao borci za prava drugih.

Diplomatija

Vage su vešti diplomate. Mogu smireno i racionalno pristupiti konfliktnim situacijama kako bi postigli mirno rešenje.

Estetika

Estetika je takođe bitna Vagama i često su veoma kreativne i umetničke osobe. Vole lepu umetnost, muziku i estetski prijatne okoline.

Partnerstvo

Vage su skloni partnerstvu i veoma su posvećene svojim odnosima. Vole biti u ljubavi i trude se da održe harmonične partnerske veze.

Nesigurnost

Iako Vage često izgledaju samouvereno, duboko u sebi mogu biti nesigurne. Ponekad im je potrebno dodatno samopouzdanje i podrška kako bi se osećale bolje.

Odlučnost

Kada Vage donesu odluku, često su veoma odlučne i posvećene ostvarenju svojih ciljeva.

Vage su vladane planetom Venere, koja simbolizuje ljubav, lepotu i harmoniju. Ovaj uticaj Venere čini ih veoma privlačnim i romantičnim osobama. Sezona Vage je vreme kada se naglašava potreba za partnerstvom i izgradnjom stabilnih i harmoničnih odnosa.

Kao i svi znakovi Zodijaka, Vage imaju svoje jače i slabije strane, ali njihova sposobnost da održe ravnotežu i stvore harmoniju često ih čini dragim i omiljenim među prijateljima i partnerima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter