Izvor: Alo.rs
15.03.2023 u 16:58
0

SVE MORA DA BUDE PO NJIHOVOM: Horoskopski znakovi koji ne pristaju na kompromis

Bik

Bikovi mogu da budu prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unapred nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rešavanja situacija, a protivljenje tim načinima može da učini da se osećaju manje zadovoljnima. Lavovima je zapravo teško da tuđe potrebe stave ispred svojih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpija

Škorpije imaju tendenciju da se drže svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Nepokolebljivi su i menjaju svoje ideale ni zbog koga.

Vodolija

Vodolije su tvrdoglave. Veruju da su u odnosima jače i dominantnije zato što ostaju „čvrste“ u rizičnim situacijama. Na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici, ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promene svoj pristup, oni takođe deluju hladno i arogantno u odnosim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter