Izvor: Alo.rs
10.06.2023 u 12:15
0

U ŽIVOTU IM SVE IDE OD RUKE: Na ova tri datuma rađaju se najveći srećnici

Prema numerolozima i astrolozima, sreća se najviše smeši ljudima rođenim na ova tri datuma.

Naime, ljudi rođeni 13, 14. i 16. u mesecu imaju veliku moć i uticaj, prema njihovim analizama.

Rođeni 13. u mesecu

Ako ste rođeni 13. u mesecu energija i odlučnost su dve ključne reči u vašem životu. Imate sposobnost da postignete gotovo sve što poželite, samo dok usklađujete svoje, ponekad različite i konfliktne snove i ciljeve. Puno radite, a možete biti još uspešniji ako uspete da se skoncentrišete na željene ciljeve.

Nikako ne volite gubiti i teško podnosite poraze. Takođe ste vrlo šarmantni i jaki, ali često neshvaćeni. Kad se nađete u takvoj situaciji samopouzdanje vam može pasti i imaćete osjećaj da vam se svet srušio, zato dajete sve od sebe da se to retko dogodi.

Imate izražene osobine lidera i uporni ste u ostvarivanju svega što zamislite. Za vas prepreke ne postoje. Predodređene su vam velike stvari u životu.

Partner se na vas može osloniti u svakom trenutku. Volite da sve bude savršeno i dobar ste organizator. U početku ste vrlo povučeni, a kasnije se oslobađate svih stega u odnosima s drugima. Kreativni ste i često gubite fokus ranije u životu, a kako odrastate, postajete bolje organizovani, više disciplinovani i marljivi.

Prizemljeni ste i praktični, iskreni, pošteni i očekujete isto i od drugih. Možete biti kamen temeljac za bilo koji posao zbog svoje sposobnosti da radite marljivo kako bi ostvarili ono što želite. U području menadžmenta bi mogli ostvariti neverovatne rezultate. Od vas se očekuje da budete pouzdana, poverljiva, savesna, praktična i vedra osoba koja može shvatiti srž stvari i rešiti svaki problem. Ali da biste razumeli druge i bili odgovorni, moraćete prebroditi svoje unutrašnje konflikte i nikada se ne iskaljivati na drugima.

Trebali biste shvatiti da ljubav nema veze s fizikom i logikom. Izbegnite svađe i sukobe jer je to jedini način da pronađete vlastiti mir. Ponekad zaboravite na težnju ka savršenstvu, sitničavost i tačnost koju zahtevate od drugih. Izbegavajte osamljivanje i povlačenje u sebe. Pošto volite organizovati druge ljude, neki ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro bi bilo da više iskazujete osećaje.

Rođeni 14. u mesecu

U vašem životu stvari se lako menjaju, zbog čega jedan dan možete biti na vrhu, a već drugi na dnu. Ovaj tok energije ono je što vas određuje. Stvari za vas postaju čarobne kada putujete jer ste rođeni za putovanja. Vi ste talentovani, ali ste posebno daroviti u komunikaciji. Otvorenog ste uma i zainteresovani za nove ideje i filozofije, mozak vam radi prilično brzo, ali vam sve i dosadi prilično lako. Morate se čuvati kretanja na druge stvari pre dovršetka započetih jer ponekad ste jednostavno previše nestrpljivi.

Na prvi pogled ste neozbiljni i sve shvatate kao zabavu. Težite visokim ciljevima koje i dostižete, ali u privatnom životu često niste toliko srećni. Pronalazite izlaz iz svake pa i one najteže situacije s lakoćom. Okruženi ste onima oštrog uma i bogatog životnog iskustva. Volite se družiti s pojedincima od kojih možete nešto i naučiti.

Okrenuti ste budućnosti. Sve što je novo i neobično vas privlači. Potrebno vam je puno slobode, volite avanturu i uvek ste u potrazi za novim horizontima. Partneru se možda neće sviđati vaša sklonost ka zabavi. Budite svesni da imate veliku moć i da vam je rođenjem data prilika da menjate celi svet. Imate veliku mogućnost da napravite neverovatna značajna dostignuća. Razvijena vam je i logika i mašta.

Možete stvarati i razarati, moć je vaša najjača strana. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost kako biste uspešno upravljali karijerom. Idealno zanimanje za vas bi bilo u sferi obrazovanja i edukovanja drugih. Određeno je da budete primećeni i uspešni, ali možda vam to možda neće doneti puno sreće zbog velikih promena koje će takav život zahtevati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter