Izvor: Alo.rs
23.03.2023 u 20:31
0

UČINIĆE SVE LJUBAV: Ovo su 3 najvernija znaka horoskopa

Lojalnost je vrednost koju mnogi ljudi cene u vezama, a među horoskopskim znacima ima i onih koji su poznati po tome što su posebno odani svojim partnerima.

Ovo su tri najvernija horoskopska znaka, koji čvrsto veruju u ideju monogamije i neguju duge i stabilne veze.

IVANA MINOVIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Evo šta nam donosi NOVA ASTROLOŠKA GODINA!

Strelac

Često se kaže da su Strelci skloni flertu i avanturama, ali to ne znači da nisu verni partneru kada pronađu pravu osobu. Kada Strelac pronađe osobu koju voli, on joj je odan i odan do kraja.

Jarac

Jarčevi su previše ozbiljni i fokusirani na svoju karijeru da bi brinuli o vezi, ali činjenica je da su veoma verni i pouzdani partneri. Kada se zaljube, veoma su posvećeni svojoj vezi i čine sve što je potrebno da je održe.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i empatiji, pa ne čudi što su izuzetno lojalni partneri. Kada se Rak zaljubi, on je posvećen svom partneru i učiniće sve što je potrebno da održi srećnu i zdravu vezu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter