Izvor: najzena.rs
19.02.2023 u 09:55
0

USKORO POSTAJU MAJKE: Žene ovog horoskopskog znaka čeka trudnoća do kraja 2023. godine!

Prinova kuca na vrata za ova tri znaka!

Astrolozi su rekli da ove horoskopske znakove očekuje trudnoća do kraja 2023. godine.

Škorpije

Oni su najplodniji znak horoskopa. Iz vaše sedme kuće partnerstva, veseli Jupiter uvodi sreću i rast u vašu petu kuću stvaranja. Vaši intimni odnosi, bili tradicionalni ili ne, mogli bi vas navesti da malo više očekujete. U međuvremenu, nesebični Neptun visi u vašoj petoj kući, rastvarajući vaš ego i otvarajući vas vašoj brižnoj, roditeljskoj strani. Stvaranje doma u kom se osećate kao da ste pravi vi biće prirodan deo ove godine jer će vaš planetarni vladar, Pluton, preći u četvrtu kuću doma, što ukazuje na neke nove transformacije u  privatnom životu. Ako ste spremni za porodicu, 2023. je za to!

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Rakovi treba da izbegavaju stresne situacije, Device imaju dobar predosećaj

Jarac

Ekscentrični Uran usadiće se u vašu petu kuću kreacije i uneće neobičnu romantiku i/ili iznenađenja u vaš život. Nema čega da se bojite, jer naš dobar prijatelj Jupiter upravo je tu i daje sreću i omogućuje vam da budete najautentičnija verzija sebe. Ako ste u posvećenoj vezi, oboje ćete početi da istražujete nove delove jedno drugoga i otvaraćete se za nova iskustva.  Ponašajte se iskreno u sadašnjem trenutku, i možda ćete uvideti da je lakše plivati niz reku i ostvariti svoje ciljeve, čak i ako to nije ono što ste zamišljali. Planete će podstaknuti vašu plodnost pa se pripremite za novu avanturu.

Bik

Prigrlite optimizam i nepoznato! Jake energije teći će pravo u vašu petu kuću stvaranja, s vašom planetarnom vladarkom, ljupkom Venerom, koja će takođe puniti tu kuću. Moraćete biti otvoreni za dugoročne promene ove godine, zahvaljujući Plutonu koji puzi kroz vašu 10. kuću javnog ugleda i ambicije. Ovo može biti teško za Bika jake volje. Međutim, ako je vaš cilj imati dete, ovo bi moglo biti sjajno vreme da dopustite promenu, „bacite se“ napred i prihvatite taj novi izazov.

Ako vas brine šta će se sve događati ove godine za tri horoskopska znaka imamo baš lepe vesti. Neke među vama mogle bi da se ostvare kao mame, što je prelepa vest! Bez obzira na to da li vam je cilj da usvojite bebu ili prirodno ostanete u drugom stanju, pogledajte vašu natalnu kartu i saznajte hoćete li postati mame.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter