Izvor:
11.09.2023 u 05:00
0

Dala sam telo za diplomu

Cupkala sam nervozno nogom u prepunom tramvaju, očekujući da se konačno upali zeleno na semaforu i nesrećno vozilo konačno stigne do stanice. Ne mogu verovati da debelo kasnim na poslednji ispitni rok iz kolegijuma o novim političkim ideologijama. I još pri tom nosim seminar koji sam trebala predati pre tri nedelje, ali, kakva već jesam, nije mi se dalo da ga napišem na vreme. Naravno da sam smislila više nego dobar izgovor, ali kod mog omiljenog profesora izgovori nisu puno vredeli. Možda će kratka suknjica s razrezom preko bedara i duboki dekolte biti bolji argument meni u prilog.

Naime, od prvog predavanja zarekla sam se da ću pojebati profu, pre ili kasnije. Sada mi je bila zadnja šansa da ispunim taj svoj važan fakultetski zadatak. Žurno sam koračala prema zgradi fakulteta, visoke potpetice otežavale su mi hod, a brzi koraci podizali su moju ionako minijaturnu suknju. Stigla sam do ispitne sobe gotovo sat nakon početka roka i uočila jednog kolegu koji je upravo izlazio.

“Gde si ti zapela? Profa se već sprema, ja sam bio poslednji.”

Ubrzala sam korak, uspravila se i isprsila te ušla u profesorsku sobu.

“Dobar dan, izvinjavam se što kasnim. Morala sam brata da vozim kod lekara. Imate li još nekoliko minuta da me ispitate?”, govorila sam u dahu, zatvarajući vrata za sobom.

Tip me ali baš obgledao, od glave do pete, smešeći se. Inače, ima četrdesetak godina, seksepilnu bradicu i još privlačniji osmeh. Naočare s ludim žutim staklima popravio je na nosu i ponudio mi da sednem.

“Koleginice, ne znam da li je to moguće. Prijavnice sam već predao u referentu ”

“Molim vas, ispitajte me… sigurno ovo složeno gradivo znam dovoljno dobro” ustala sam i približila se njegovoj stolici u kojoj je udobno zaseo.

Naslonila sam guzu na radni sto, bedro mi se pokazalo kroz prorez suknje, i bez razmišljanja položila sam njegovu ruku na svoju butinu, očekujući reakciju koja je usledila u obliku maženja i gnječenja moje natkolenice.

“Okrenite se, koleginice” rekao je strogo profesorski, pa sam ga bespogovorno poslušala.

Namestila sam guzu, naslonila se na sto, sićušne tangice izvirile su mi ispod kratke suknje i osetila sam kako mi je dlanove grozničavo položio na okrugle polutke. Mesio mi je guzove isprva lagano i nežno, pa sve jače i žustrije. Okretala sam bokovima u ritmu njegovih pokreta, osećala kako mi gaćice postaju vlažne i vruće i sva se naježila kada mi ih je počeo svlačiti. Moja mu se pička tada ponudila, već rascvetana i klizava, i nije dugo čekao pre nego je počeo da je maziti svojim veštim prstima.

Naizmenično mi je gurnuo kažiprst u srednjak u picu, pa ih prošarao preko klitorisa, obilazeći celu macu koja je već bila sva mokra. Gurao je prste u mene, ševio me njima znalački, lickajući mi rupicu guze debelim, vrućim jezikom. Izvijala sam se na stolu, htela sam da me pojebe kao životinja i zalije golemom količinom sperme. Raširio mi je usmine i uvalio jezik duboko u ribicu. Gurao ga je i vadio, da bi ga prosledio do naraslog klitorisa. Gotovo nesvesno širila sam noge i uživala u dugim lizovima.

“Ahh… profesore… pojebite me… dajte mi da osetim vašu karu u sebi!” nestrpljivo sam i nasrtljivo divljala po njegovom licu i ubrzo začula otvaranje šlica na pantalonama.

Nisam znala je li mu već ukrućen, ali ono što je sledilo uverilo me da mu je dignut već neko vreme i da mu je tvrd poput drveta. Nimalo nežno uvalio mi je svoju mašinu odpozadi, meseći mi i dalje guzove. Bio mu je debeo i čvrst, i prilično dugačak, ali ipak vešto se kretao u meni. Zabijao mi je kitu sve brže i do kraja, sto se tresao pod nama. Tada me profa dograbio i okrenuo prema sebi, podigao mi je topić i izgrizao bradavice, raširio noge i zabio mi kurčinu još dublje nego pre. Gurao mi je noge prema mom telu, kako bi valjda imao što bolji pregled na svoju karu, jajima me lupkao po guzovima i nabijao mi se kao neki divljak.

“Diraj se, želim gledati kako svršavaš dok te jebem!” vikao je kao pomahnitali, šireći mi noge sve više.
Jedva sam dočekala obraditi svoj klitoris, pička mi je cela bila namočena sokovima i jedva sam se nekoliko puta pomazila, tad sam već počela grčevito i snažno da svršavam.

“Svršavam, ah… svršavam, jebi me još… aah… kako svršavam!”

Sise su mi se tresle od silovitih kretnji, profa mi je maksimalno razvukao noge i raspaljenicu, ubadao me najžustrije i konačno ga izvukao van, špricajući belu tekućinu po mom trbuhu, koja se zatim cedila preko još itekako vruće mačkice. Položio je još pulsirajući ud na moju macu, kaplje znoja oblivale su nas, i zadihano sa zavereničkim osmehom je progovorio:

” Kolegice, dobili ste odličnu ocenu, ali morate doći sutra da vam još pregledam seminar.”

“Naravno, profesore, moram ga i usmeno obraditi, oprostite htela sam reći, obraniti!” uzvratila sam, radujući se sutrašnjem danu i položenom ispitu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter