Izvor: HappyBSC
23.02.2022 u 09:02
0

DA LI STE PRIMETILI NOVU OPCIJU NA INSTAGRAM STORIJIMA? Ovo smo svi dugo čekali! (FOTO)

Društvena mreža Instagram je postala ubedljivo najpopularnija platforma za druženje, pravljenje galerije slika… neki ljudi čak i ne mogu bez nje! Sada, Instagram ima i novu opciju. Mnogi je obožavaju i jedva su čekali da Instagram uvede ovu opciju, dok oni koji vole tradicionalne društvene mreže, nisu oduševljeni.

Naime, Instagram je uveo novine u svoj Stori. Od danas možete da „lajkujete“ nečiji stori. Moći ćete da „lajkujete“ nečiji video ili sliku, koji se nalazi na Storiju 24 sata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz vedra neba, Instagram je od jutros svim korisnicima pokazao da ima opciju „lajk Stori“. U desnom donjem uglu ekrana, kada uđete u nečiji Stori, prikazaće vam se dobro poznato Instagram srculence za lajkovanje.

Fanovi novina na društvenim mrežama su oduševljeni, jer kako kažu, dugo se čekalo na ovu opciju, dok drugi smatraju da je ovo još jedan vid otuđenja među prijateljima, gde će komunikacije sada biti još manje.

Da li ste dobili novu opciju? Ukoliko još nije stigla do vas, ažurirajte aplikaciju i uživajte u lajkovanju Instagram Storija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter