Izvor: Tanjug
26.01.2023 u 09:50
0

ILON MASK O KINESKIM RIVALIMA: „Rade naporno i pametno!“

Mask kaže da u Kini rade "najnapornije i najpametnije"

Američki milijarder Ilon Mask vidi najvećeg rivala svojoj kompaniji Tesli u Kini, u kojoj se nalazi kompanija za koju očekuje da će „najverovatnije biti druga“ u proizvodnji električnih vozila, ocenivši da kineski rivalil rade „najnapornije i najpametnije“.

„ILON MASK JE LAGAO!“ Advokati „Tesle“ obelodanili zašto su izgubljeni milioni dolara

Kina je Teslino drugo najveće tržište, gde se u 2022. godini prodalo dve trećine električnih vozila u svetu, ujedno je i mesto najveće Tesline fabrike.

Upitan za najvećeg rivala Tesle, Mask je odgovorio da smatra da su to uvažene automobilske kompanije u Kini, nazivajući je najkompetitivnijim tržištem sveta, ali nije imenovao nijednu kompaniju.

-Oni rade najnapornije i najpametnije. Tako da, pretpostavljamo, iz Kine bi mogla da izađe kompanija koja je druga u električnim vozilima, iza Tesle-rekao je Mask.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter